Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Hyväksytyn taiteilijan työsuunnitelma (ranska/englanti) sekä mahdolliset työkuvat/-näytteet lähetetään tiedoksi Cité Internationale des Arts’lle.

OHJEET

1. TÄYTÄ JA TALLENNA: Lisää tietosi alla olevaan lomakkeeseen ja klikkaa "Tallenna hakemus" -painiketta. Varmista, että kirjoitit sähköpostiosoitteesi oikein.

2. LIITTEEET: Lisää liitteet ja klikkaa "Tallenna liitteet" -painiketta. Lisää vähintään yksi liite, muuten hakemus ei kokonaisuudessaan tallennu tietokantaan! Voit lisätä max. 12 liitettä. Yhden liitteen maksimikoko on 5Mt. Käytä video-/äänitiedostoille linkkejä, jotka lisäät Työsuunnitelmaan tai Huomautuksia-kohtaan.

3. TÄYDENTÄMINEN: Seuraa lomakkeen sekä sähköpostiisi tulevan viestin ohjeita. Lähetettyjä hakemuksia voi täydentää ja muuttaa hakuajan loppuun asti. Muutokset hyväksytään "Tallenna muutokset" -painikkeella.

4. TYÖPARI: Mikäli suunnittelet työskenteleväsi ja asuvasi ateljeessa yhtäaikaisesti työparin / työparipuolison kanssa, on kummankin taiteilijan täytettävä omat hakemukset ja mainittava hakemuksessa työparista.

5. ONGELMAT:
a) Lomaketta tallentaessa tulee virheilmoitus -> Tarkista, että olet täyttänyt kaikki *-merkityt kohdat.
b) Et saa vahvistussähköpostia tallentamisesta -> Tarkista sähköpostisi Roskaposti-kansio.
Kaikissa ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä säätiön sihteeriin - ks. Yhteystiedot!

6. PÄÄTÖKSET: Hakijoille tiedotetaan ateljepäätöksistä sähköpostitse kesäkuun puoliväliin mennessä.

Hakuaika on umpeutunut.